Podcast 3 – Zoeken en (niet) vinden

Lieve lezers en luisteraars,

Renate en ikzelf wensen jullie aan het begin van het nieuwe jaar het allerbeste toe. Sinds het lanceren van onze blog, zijn we ondertussen wat wijzer geworden en hebben we heel wat over onszelf en over adoptie geleerd.

Deze podcast neemt jullie mee op reis, naar India én naar Zuid-Korea. Het voorbije jaar zijn we beiden 2x naar ons herkomstland geweest en dat maakt dat er heel wat leeft in ons. De podcast werd opgenomen in december 2022. De tijdsverwijzingen kunnen best op deze basis geïnterpreteerd worden.

We wensen jullie veel succes toe bij het beluisteren van deze iets langere podcast. Er was en is immers zo veel te vertellen.

Laat ons zeker weten via de reacties hoe deze podcast bij jullie aankomt.

Tot hoors!

An Sheela en Renate

PS: In de intro wordt er verkeerdelijk meegegeven dat het gaat om de vierde podcast. De vierde podcast wordt binnenkort gepubliceerd.

(c) An Sheela Jacobs: Boeddha beeld in Bodgaya (Bihar), het grootste beeld van de streek. Boeddha betekent ‘Hij die ontwaakt’. Een passende symboliek voor geadopteerden die ‘ontwaken’ en de waarheid van hun verleden willen achterhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *